4 d’oct. 2011

Acta assemblea 02/10/11 - Plaça de l'erminta

1. Espai per la realització de la “Install Party” de Linux: 

S' informa que des de la Casa Jove tarden en donar resposta. Acordem tantejar (Imma) la possibilitat de fer-ho a l'Institut, per disponibilitat de connexió i del professorat, i alhora demanar la Casa Jove formalment a l'ajuntament.

2. Manifestació del 15 d'Octubre:

Lola farà una proposta de cartell amb el lema (“United for a global change”) traduit al català. Portarà l'hora que hem acordat quedar a l'estació de metro de Meliana, les 17.40.

Els 15Ms al llarg de la línia del metro de Rafelbunyol anem junts en el metro que passa per Meliana a les 17:40. Rafa Pla ha posat en el fòrum i en N-1 l'horari complet del recorregut.

3. Jornada de treball comunitari: 

Parlem de fer cartells per a després del 15, i bans. Rosa i Lluís s'encarreguen d'esbrinar el tema dels bans, llistes de materials que hem de dur nosaltres, i llista de materials que puguen portar les participants “noves”. Acordem penjar al bloc la convocatòria.

4. Presència a internet: 

Rosa planteja la necessitat de dinamitzar el compte de Facebook, i demana que, com que són dues persones qui administren el compte (Anna i Rosa), que des del grup es comunique quan alguna publicació no semble adequada.

5. Idees per activitats futures: 

Es planteja la possibilitat de fer més activitats, acordem recollir idees. De moment:

• Xarrada sobre permacultura: hi ha una persona d'Alzira que ens podria explicar la seua experiència, ací i a paisos africans.

• Rafa s'encarrega de perfilar una xarrada sobre temes d'economia, vinculats a la realitat local, amb altre especialista en el tema.

• Jaume comenta que estaria bé dur gent que ja ha participat amb altres grups propers (Almàssera, Massamagrell...) i coordinar-nos amb ells.

• La idea de proposar un vídeo-fòrum mensual a la Casa Jove ens il.lusiona. Quedem en aportar propostes de materials concrets, al fòrum o a l'assamblea, i en properes reunions concretar dates, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada