19 d’oct. 2011

Acta assemblea 16/10/11 - Plaça de l'ermita

8 Assistents.

Ordre del día:

1. Revisar tasques pendents
2. Reorganització comissions
3. Difussió
4. Coordinació amb altres assemblees

1. Revisar tasques pendents

Reunió programació lliure. Estem a la espera de que l'Ajuntament es pronuncie (previsiblement ho faja el dilluns 17) sobre la sol.licitud del espai jove.
La data prevista del 22/oct s'aplaça fins saber la disponibilitat de local. Dintre d'aquesta reunió podem tractar de fer també la presentació del sistema wifi-net, el contacte al respecte el te Rosa Ahuir.

Mantenim la data del 30 per al acte en el carril bici de rec i cura dels arbres abandonats per les institucions (ajuntament i conselleria). Es manté el cartell propossat per Lluís que penjarem entre tots per Meliana. Difondrem el acte a tots els contactes de correu-e(d'aixó s'encarregarà Rafa) i farem un band un parell de dies abans.

2. Reorganització comissions

Es manté l'acord de la darrera assemblea per aglutinar forçes en torn a la materialització del "sistema d'intercanvi local" SIL a Meliana. Rosa Ahuir ha estat explicant els diversos sistemes. Lluis i Alfred han comentat la reunió amb la gent de Jerez de la Frontera que ens contaren l'orige i present del seu sistema d'intercanvi. Aquesta setmana cadascú tractará de coneixer el programa informàtic de Cyclos i en la propera reunió tractarem de repartir tarees per a espentar el proiecte.

3. Difussió

Rosa A. escriurà a Rosa Balanzá de l'Ajunt. de Meliana per tractar de concertar una reunió i vore la posibilitat de utilitzar espais/panels publics per a publicitar les tasques del 15MM.

4. Coordinació amb altres assemblees

Alfred s'encarregarà aquesta setmana de contactar amb assemblees operatives dels pobles del voltant (Massamagrell, Tavernes, Almassera..) i coneixer les activitats en marxa i les posibilitats de coordinar tasques en comú.

A les 21.15 tanquem l'assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada