27 de set. 2011

Acta Assemblea 25/09/2011 - Plaça de l'ermita

1. Xarrada del 22 d'octubre sobre programari lliure

Continua pendent de confirmar la data i el lloc, ja que des del Casal Jove encara no han confirmat la reserva del local i la col·laboració per la seua part.
Rosa Ahuir diu que pot parlar amb un xic que porta el tema del wifi lliure per a instal·lar-ho a diversos municipis. Pot ser podria vindre a fer una xarrada el mateix 22 d'octubre i explicar com està el tema per a instal·lar-ho a Meliana.

2. Accions del 15M Meliana

Després de la 1ª acció al poble, que ha sigut aquest cap de setmana repartint fullets informatius sobre el 15M a la Fimel. Lluís comenta que hem de continuar preparant activitats i fent accions. Proposa la següent:
al carril bici de Meliana en direcció cap a Museros, l'ajuntament ha plantat uns arbres i per falta d'atenció i rec, s'estan morint. Lluís va preguntar a la regidora de l'ajuntament i li va contestar que ells els havien plantat, però que Conselleria no els havia regat i per això s'estaven morint.
Lluís planteja que el 15M de Meliana podria anar un dia a cuidar-los i regar-los, com a acte simbòlic, per a posar de manifest la deixadesa de l'ajuntament i demostrar que el poble també pot solucionar els problemes que trobe i autogestionar-se.
Concretem que ho farem el 30 d'octubre, diumenge, a les 11 h.
Abans farem publicitat perquè s'apunte tanta gent com vulga.
També es planteja que al pròxim ple que serà, segurament, el dijous 6 d'octubre a les 20 h., es pot plantejar la pregunta de perquè estan deixant morir eixos arbres i perquè està la zona plena de fem (plàstics, etc.) i no s'arreplega.

3. Coordinació amb altres assemblees pròximes

Isabel planteja que podem coordinar-nos amb l'assemblea d'Almàssera, que ha mostrat interés en fer-ho. Estem d'acord i plantegem que podem passar-los la informació de les activitats que fem i ells la seua, així com coordinar-nos per a la pròxima manifestació del 15M i Democràcia Real Ja, que serà el 15 d'octubre.
També s'intentarà estar en contacte i coordinar-se amb altres assemblees properes, com la de Massamagrell.

 4. Manifestació del 15 d'Octubre

Per a la pròxima assemblea portarem informació més detallada sobre les característiques de la manifestació del 15 d'octubre i començarem a organitzar l'anada conjunta Assemblea 15M Meliana-Almàssera. Seria interessant coordinar-se també per a anar amb tots els pobles de la línia del metro.
Es va parlar de posar cartells anunciant la manifestació.

Finalment, ens emplacem per al pròxim diumenge, 2 d'octubre a les 19h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada