14 de set. 2011

Acta Assemblea 11/09/2011 - Plaça de l'ermita

1.- Primer assumpte a tractar es la reproducció i distribució del full informatiu.

Comentem varies possibilitats de distribució i finalment acordem que la primera distribució es farà el dissabte 24 de setembre per la vesprada coincidint amb la FIMEL.

Es considera la conveniència d'estar dins del recinte de la fira però per evitar conflictes creguem és més convenient situar la taula informativa a l’avinguda, el mes prop de l’entrada. Es clarifiquen alguns assumptes menors de logística i es passa a parlar sobre la reproducció del full informatiu.

S’ha enviat per llista de correu l’arxiu del full informatiu i es convenient que tot els membres de l’assemblea fem copies. Anna ha deixat l’arxiu preparat per a que es puga fer la impressió primer per una cara i desprès per l’altra de manera que en cada full DIN A4 s’imprimeixen dos fulls informatius. A l’assemblea del diumenge que ve, dia 18 farem recompte dels fulls que tenim. Hi ha que tindre almenys mil per al 24. Així que es prioritari que tots es fiquem a fer les copies que pugem.

També es comentà la importància de que fem un esforç per a estar el dia 24 a la taula; és la primera vegada que el 15MM es va a visualitzar davant de la gent del poble i caldria que fórem molts i molt diversos.

2.- Jorge informa que ha penjat al fòrum una possible resposta al mail de l’Ajuntament sobre els plens bimensuals. Les respostes al mail son personals així que cadascú pot redactar la resposta. Això si considerem que cal incidir en:

- No se’ns dona una resposta a la nostra pregunta perquè en ningun moment donen una raó per al canvi de mensual a bimensual.

- Fer menció al l'última paràgraf on es qüestiona la constitucionalitat del nostre comentari sobre la majoria real i al majoria legal. Les opinions i les idees mai poden estar en contra de la constitució que te con a principis fonamentals la llibertat de pensament i d’expressió.

3.- El següent tema que es tractà va ser el de preparar estratègies per a prendre contacte en la regidora de participació ciutadana de l’Ajuntament: quina informació cal sol•licitar, ens quins termes devem mantenir el contacte, etc. Es un tema de reflexió per a ser concretat en futures assembles.

Relacionat en aquest tema surt l’assumpte de que la comissió de Democràcia Participativa no funciona (pareix irònic) i comentem que tal vegada devem buscar noves estratègies de treball.

4.- La comissió de Economia Alternativa informa que es posposa la data de la conferencia de setembre. Necessita mes temps per a poder clarificar el Sistema d’Intercanvi Local.

5.- Conferencia sobre programari lliure: es manté per a octubre pendent de confirmar dia exacte. La encarregada de la Casa Jove no té cap problema en tindre el Casal obert tot el dia i s’ofereix a fer-nos els díptics publicitaris.

I crec que es tot! Com sempre quedem per al diumenge que ve, dia 18 a la Plaça de l’Ermita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada