4 de des. 2012

Mercat d’Hivern – 16 de desembre i més coses...


Vos adjuntem el cartell del mercat i com sempre vos demanem que col·laboreu fent promoció: imprimir 3 o 4 cartells i penjar-los als llocs que freqüenteu costa poquet i arribem, sense massa esforç, a moltes persones. Els/les aficionats/des a les xarxes socials, ja sabeu ... i la resta passeu per mail als vostres amics/gues i familiars. 

Volem que el mercat siga molt mes que un espais on intercanviar mercaderia  volem que siga la millor alternativa per al matí del  16! Totes les idees son benvingudes. Podeu fer ús del mercat per promocionar les vostres associacions, projectes, activitats ... Podeu intercanviar activitats lúdiques i artístiques.  

PROJECTE: INTERCANVIA LA TEUA MUSICA
Volem solistes, grups, trios, quartets, orquestres senceres, ... clàssica, pop, blues, hip hop ... Volem la teua música! La intenció es tenir un punt al mercat per a la teua música, per a que ens la intercanvies per ecos o per alegrar-nos.

No saps que regalar aquestes festes?

A part de totes les coses que podem intercanviar al mercat per fer els nostres regals, vos fem una proposta:  xec-regal.

Poden ser de dos tipus:

1)       Xec regals per un servei: una estada de cap de setmana en un apartament rural, un massatge, unes classes de vall de saló, una excursió ornitològica, un tractament facial o corporal, un sopar ... Es una bona proposta per regalar i una bona manera de que els proveïdor@s de servei vos feu publicitat. Es poden regalar tant a persones que estan al SILM com a les que no ho estan.

Si voleu fer-vos vosaltres els xecs o contractar alguna de les persones que oferten disseny al SILM per fer-vos-els,  poseu-vos en contacte i vos facilitarem la informació que deu dur el xec-regal (i els seus resbuts) per un servei.

2)      Xec-regal per una quantitat d’ecos que s’abonarà al compte del regalat per a que els utilitze en el que ell/ella vullga.   Aquestos sols poden ser regalats a altres usuari@s i sols els emet l’administració. Si tot va be els tindrem disponibles al mercat.


FELICITATS! Hem fet 263 intercanvis per un total de mes de 3000 ecos. I en novembre s'han superat els 1000 ecos d'intercanvis!

Aprofitem el missatge per felicitar-vos perquè els intercanvis del grup creixen mes a mes. Per als que no controleu encara be el web,  teniu tota la informació a la pestanya d’Informació – menú superior desplegable - en “Estadístiques d’Intercanvis” . Aquí podeu veure l’evolució del grup des de la seua entrada en funcionament a finals de maig fins a ara.  
 
Ens vejam el 16!

L’Administració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada