13 de jul. 2011

Acta Assemblea 24/07/2011 - Plaça de l'ermita

1. Manifestació del 24 de juliol en Madrid:

S'informa que el 23 està prevista l'arribada de les Marxes Indignades a Madrid, i el 24 està convocada una Manifestació a la qual es preten assistisca gent de tot el territori de l'Estat.

S'estarà al tant, a través del twitter acampadavlc i la web http://www.acampadavalencia.net/ , de si s'organitzen formes de transport col·lectiu, i s'intentarà coordinar als membres d'Assemblea 15M Meliana que vulguen anar per tal d'optimitzar l'ús de vehicles.

2. Proposta d'itenerància de l'Asssemblea General 15M València:

Es debateix punt a punt la proposta ( https://n-1.cc/mod/file/download.php?file_guid=428519 ) i s'acorda traslladar a l'Assemblea de Barris, Pobles i Universitats (B/P/U) les següents propostes:

Sobre el punt 1: organitzar una ronda d'itinerància per barris i després tornar, per raons d'operativitat, a la Plaça 15 de Maig.

Sobre el punt 3: estudiar la possiblitat d'una freqüència quinzenal [paral·lelament, estudiarem la possibilitat de canviar el dia de l'Assemblea 15M Meliana a dijous a les 20 hores; es portarà a l'Assemblea 15M Meliana del 4 de setembre].

Sobre el punt 4: que informes les comissions corresponents als temes inclosos a l'ordre del dia; s'hauria d¡incloure un punt per acordar els temes per a la següent Assemblea; a tal efectes, les Assemblees de B/P/U podran proposar temes, i s'hauria de crear un fòrum al respecte en la xarxa social de l'Assemblea (en N-1).

Sobre el punt 5: es proposa, respecte al mètode assembleari, que caldrà sempre un debat abans de cada votació, per al qual s'haurà de prefixar un temps acotat; en els temes que hi haja molta discrepància caldrà valorar, en funció de la urgència, si s'adopta ja una decisió o s'ajorna per a estudiar-ho abans; en tot cas, les decisions serien revisables si alguna Assemblea de B/P/U proposa el seu replantejament.

3. Convocatòria de concentració per al 20 davant el Banco de España:

S'informa que està convocada a les 12 per demanar responsabilitats civils i penals als seus dos darrers governadors (més informació en http://pastehtml.com/view/azn9ygzws.html).

S'informarà a través de la llista de correu i es plantejarà en la propera Assemblea General de B/P/U si aquesta assumeix la convocatòria.

4. Full de presentació de l'Assemblea:

Es presenten els models de disseny del Full preparats per Anna. Es parla de la forma de reproduir-ho, amb la possibilitat de d'utilitzar diferents mitjans, i de la llengua. Es proposa prioritzar la reproducció en valencià, sense perjudici de disposar també d'originals en castellà que poden ser reproduïts per a destinataris específics. Caldrà esperar al 4 de setembre per concretar el dia de les Assemblees. Es tractarà en la propera reunió de la Comissió de Comunicació dimarts 12 de juliol ales 20 hores al Punti o al Norat.

5. Propostes educatives:

Es proposa convocar una xarrada sobre programari lliure, així com altres per presentar el projecte de banc de temps i intercanvi de bens i altres possibles temes. Es planteja la conveniència d'utilitzar un local que dispose de canó òptic per a la primera xarrada. S'estudiarà i es tractarà en l'Assemblea de 4 de setembre.

La propera Assemblea serà el 4 de setembre. Es tractarien els següents temes:
- Dia de les Assemblees.
- Relacions amb institucions, partits i associacions.
- Xarrades.

Un parell de companys aniran a l'assemblea de Barris i Pobles del diumenge vinent.

La comissió de Democràcia Participativa es reunirà dimarts 12 de juliol a les 20h. en el bar El Temps de la plaça de l'Ermita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada